Vyhľadať
Close this search box.
Vyhľadať
Close this search box.

GUR.MEN Horčica plnotučná

Jedinečná chuť tradičnej horčice je dokonale vyvážená. Má jemnú krémovú a vláčnu štruktúru. Vyvážená znamenitá chuť vhodná do modernej aj tradičnej kuchyne.

Objem:  900g | 450g    

Tradičná receptúra, netradične dobrá chuť!

GUR.MEN – HORČICE

Poctivý výber zo slovenských surovín spod Tatier a s vysokým podielom horčičného semena Andromeda je chuťovo nezameniteľná horčica pravým produktom spišského regiónu. Výrobný proces založený na tradičnej receptúre, ktorý je bez pasterizácie, zachovávajúcim naturálnu nutričnú hodnotu vstupných surovín. 

GUR.MEN
Poctivá tradičná receptúra + Moderná technológia = 100 % kvalitný produkt Gur.men značka predstavuje spojenie dobrej myšlienky, jedla a života. Každý z nás vie v sebe objaviť GURMÁNA.

HORČICE
Sú chuťovo nezameniteľné vďaka kvalitným slovenským surovinám a vysokému podielu horčičného semena Andromeda

 

BENEFITY

✓ Nepasterizované
✓ Bez tepelnej úpravy
✓ Bez konzervačných látok
✓ Zachovaná naturálna nutričná hodnota
✓ Za použitia 100% prírodne kvaseného octu

GURMAN

horčica plnotučná

Jedinečná chuť tradičnej horčice je dokonale vyvážená. Má jemnú krémovú a vláčnu štruktúru. Vyvážená znamenitá chuť vhodná do modernej aj tradičnej kuchyne.

Objem:  900g | 450g 

GURMEN

Historický vývoj horčice má dlhú a bohatú históriu, ktorá sa začala pred tisícročiami. Prvými zmienkami o horčici pochádzajú z Číny pred viac ako dvoma tisícročiami. Starovekí Číňania používali mleté horčičné semená spolu s koreňovými prísadami na výrobu horčičných past, ktoré boli určené na korenie jedál a mazanie chleba. Rímski kuchári začali horčicu používať ako chuťovku a koreniny. Horčičné semená boli mleté a zmiešané s vínny octom alebo šťavou z hrozna. Horčica bola veľmi obľúbená v rímskej kuchyni.

Horčica sa stala populárnym korením v stredovekú Európu. V stredovekých kláštoroch sa začala pestovať a vyrábať na väčšiu produkciu. V priebehu času vzniklo viacero rôznych receptov na horčicu, a to v rôznych častiach sveta. Horčica bola často spájaná s liečivými vlastnosťami a používala sa aj ako liek.

Shopping cart
Na zlepšenie vášho zážitku na našej webovej stránke používame cookies. Prehliadaním tejto webovej stránky súhlasíte s naším používaním cookies.

Máte už 18?

Obsah tejto stránky je vhodný len pre osobny nad 18 rokov.

Prístup povolený

Mám 18 a viac Ešte nemám 18
Start typing to see products you are looking for.